neljapäev, 7. mai 2009

Nairobi - ka krokodill on söödav!

Nairobi Indaba kämpingusse jõudsime 18.03.2009 pärastlõunal. Kuna nairobisse jõudmisega lõppes meie reis Addis Ababast Nairobisse, siis reisikorraldaja oli otsustanud välja vahetada meie veoka ja meie grupijuhi. Samuti lahkus grupist Ameeriklanna Stormi, britid David ja Christopher ning austraallane Justin. Nairobis plaanisime viibida 5 päeva, et seejärel uued reisisellid veokale korjata ja teele asuda. Mina, Justin ja David otsustasime järgmised 5 päeva Mombasas Diani rannas veeeta, nii et minu Nairobi külastus jäi sel korral väga üürikeseks.

Mombasa ööbuss lahkus 22.30, aga enne bussile minekut käisime kogu grupiga Keenia ühes kõige populaarsemas restoranis õhtust söömas. Restoran Carnivore nairobi äärelinnas on tuntud kui koht, kus saab lisaks tavapärasele looma- ja sealihale süüa ka krokodilli-, kaameli- ja kanaarilinnu liha. Kogu söömise protsess on ülesse ehitatud selliselt, et lauale toodakse mitmetasnadiline vaagen erinevate salatite ja kastmetega. Vaagna kõige ülemisel taldrikul asub lipp. Lipuga annab restorani külastaja kelneritele märku, kas liha lauale kanda või mitte. Kelnerid toovad liha lauale nii kauaa kuni lipp püsti. Kui lipp pärast uskumatute lihakoguste hävitamist pikali asetada, tulevad kelnerid uurima, kas magustoiduks ja kohviks veel ruumi saadaval. (Kogu õhtusöök kokku koos kahe õllega maksis umbes 23 EUR-i)

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar